Tek millet tek vatan ; E.Uzel - Fotomaç Kayseri

Tek millet tek vatan; E.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedeller ile milletimizin tüm dünya ya örnek olan mücadele azmi, büyüyen Cumhuriyetimizin en büyük güvencesidir.

96 yıl önce aziz milletimizin verdiği mücadelenin, gösterdikleri kahramanlığın ve o gün yazılan şanlı destanımızın bizlere bırakılan en büyük miras ve aynı zamanda en büyük emanet olduğunu biliyoruz. Millet olarak 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yılında en büyük destanın çoşkusunu ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Bu zafer, tüm mazlum haklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayan bir ders vererek, milletimizin hiç bir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını bütün dünya ya duyurmuştur.

"Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir. ”Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır/Toprak uğrunda ölen varsa vatandır” dizesinde ifade edildiği gibi bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yad ediyorum.