Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Seçime iki gün kala kendimde bir vicdan meselesi olarak görüp yazmaya karar verdim. Fotomaç okurları tarafından iyi analiz edilerek ona göre davranıp oy kullanılmasına sebebiyet verirsem ne mutlu bana.

Bu seçim şimdiye kadar yapılan seçimlerden çok farklı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizin gerek içinde vermiş olduğu terörle mücadele gerekse dış güçlere karşı vermiş olduğu terörle mücadele kapsamında  bir kurtuluş mücadelesi ve kurtuluş savaşıdır. Bunu inkar etmek kişinin sadece kendisini kandırmasından başka bir şey değildir.

Bunu şuna benzetebiliriz Nörolojik Hastalık tedavisi gibi bir şeydir. Bu hastalıkla uğraşanlar bilirler. Tedavinin başarılı olması için hangi doktorla başladıysa o doktorla sonuna kadar gitmektir. İşte bu kapsamda ülkemizin de Nörolojik hastalığı olan Terör belasının da bitmesi için bu mücadeleye emin adımlarla başlayan kişi tarafından devam edilmesi gerekiyor ki iyi ve başarılı sonuç alalım.

Buradan bu yazıyı okuyan herkese sesleniyorum elinizi vicdanınıza koyun iyice düşünün!

Yazımın baş kısmında belirtiğim gibi bir kurtuluş mücadelesidir. En başta Vatan gelmektedir. Kişiler ve çıkarlar en son plandadır. Türk Milleti olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevip veya sevmememiz önemli değildir.

Çünkü bir kimsenin başka bir kişi tarafından sevilmeye ihtiyacı yoktur. Gelin hep birlikte bu kutsal davaya gönül veren Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olalım. Olalım ki Ülkemiz refaha çıksın ve mutlu bir şekilde yaşayalım. Türk Milletin Kurtuluş Mücadelesinde, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında olmak için İnebolu’dan kağnılara yüklenen cephaneleri Kastamonu ya götürmek için   harekete geçen Şehit Şerife Bacı, çetin geçen kış şartlarında Kastamonu kışlasına yaklaştığı sırada top mermilerin ıslanmasın diye hırkasını top mermilerinin üzerine örtmüş, yavrusu ölmesin diye de üzerine abanmış ve soğuktan donarak şehit olmuştu.

Çocuğu ölmesin diye ölene kadar vücut sıcaklığını yavrusuna veren Milli Mücadelenin Kahraman Türk Kadını Şehit Şerife Bacı nasıl çocuğundan top mermisini düşünüp iman ve inaç ile yaptığı ise onun bu vefasına karşılık verme zamanı bizlere düşmüştür.

Elimizi yüreğimize koyalım

Bu ikinci Kurtuluş Mücadelemizin Başkomutanı ise Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kimse sizden atamız Şehit Şerife Bacımızın yaptığını yapmanızı bu ortamda istemiyor. Sadece ellerimizi yüreklerimize koyarak menfaatleri ve çıkarları bir kenara atıp doğru olanı yapmanızdır.

15 Temmuz akşam tanklara nasıl göğüs gerdiysek, sağanak yağan mermilerin üzerine nasıl yürüdüysek bunu da tüm dünya ülkelerine gösterdiysek 24 Haziran günüde bu inanç ve birliktelik ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu göstererek pekiştirelim.

Cumhurbaşkanımızı sevmeyenler için özellikle belirtmek istiyorum ki kişisel düşünceleri ve çıkarları bir kenara atıp ellerinizi vicdanınıza koyup iyi düşünerek oyunuzu bir kerelik de olsa Tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan, tek Devlet olmak için kullanıp Vicdan muhasebesinden kurtulmalarını istiyorum.

SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUAT’tır.