“Sevdim seni bir kere başkasını sevemem” ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

“Sevdim seni bir kere başkasını sevemem”; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Sporla ilgili köşe yazısı yazmaya yeni başladım daha çömezim, inşallah öğreneceğiz. Aslında maçlarıda izliyorum. Türkiye’de lig fark etmiyor stadlarımız bomboş. Sadece iyi giden takımların tribünleri doluyor. Örneğin geçen yıl lige havlu attığında on bin kişiyi bile toplayamayan Galatasaray şimdi liderken 50 bin kişiyle oynuyor. Bu durum ülke olarak futbolu değil, takımlarımızın başarısını sevdiğimizin açık bir göstergesi.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Karadenizli olduğu için futbolun içinden gelmesi çok güzel oldu. Sezon başında Kayserispor yöneticileri ve futbolcularıyla yaptığı sohbette ,”Sizi ilk beşlerde görmek istiyorum” demesi Kayserispor gönül vermiş bir Vali olduğunu gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, stadlarımız boş kalmasın diye geçtiğimiz pazar günü oynanan Kayserispor- Konyaspor maçında Kadir Has ‘a gidecek olan futbol severleri, ücretsiz olarak stadyuma taşıyacaklarını söyledi.

Her tribünde de bilindik aynı tezahüratlar, ”Sevdim seni bir kere başkasını sevemem”, ” bir şarkısın sen ömür boyu sürecek” Pankart yaratıcılıkları rafa kalkmış durumda. Balinalarıyla ünlü İzlandanın balina çağırma tezahüratı olmasa, Türk tribünleri ne yapacaktı merak ediyorum.

Kayserispor taraftarları, deplasmanlarda davul zurna ile renk katıyor. Kayseri’de maçların olduğu günlerde taraftar meydanda toplanıp, taşkınlık yapmadan çok güzel eğlendiklerini, hatta açtıkları pankartlarda “Biz Kayserisporluyuz” bez üzerine el emeği ile yapılan pankartlar çok hoş duruyor.

30 binlik statta taraftarların iki kale arkası ve maratona bölünmesi güç kaybından başka bir şey değil.

Taraftarların istediği yerden maç izleme özgürlüğü elinden alınamaz ama iç sahanın bir kale olduğu düşünülürse, yıkılmaması için birlik şarttır.

Takımımız iyi yolda

Takımımız futbol olarak istenileni veriyor. Gelecekte maç kazandıran havanın devam etmesini istiyoruz.

Söz açılmışken değerli Kulüp Başkanı Dr. Erol Bedir’in gelecek için mesajları spor şehri Kayserimize ayrı bir motivasyon, ayrı bir hava vermekte olduğunun bilinci içerisinde olduğumuzun altını çizmek istiyorum. İç saha maçlarına verdiği mesajlara kulak kabartmak gerek. Ne demişti başkan hatırlayalım.

Kendi sahamızdaki maçlarda “Seyirci rekoru’’ kırmalıyız.

Bu yılki seyirci ortalamamız 18.000 civarında olup en fazla seyirci sayımız 20.000 kadardır. Bu sayıyı çok yukarılara yani 30.000’ lere çekmek için tüm sevenlerimizi mazeret göstermeden maçlara davet ediyoruz.

Tek yürek olmalıyız

Değerli Kayserispor sevdalıları, yönetim, teknik heyet, futbolcu ve büyük taraftarıyla el ele, omuz omuza, gönül gönüle başarıya odaklanmış ve yolumuza devam ederken; eleştirecek birşey bulamayan bazı nifak odakları fırsat buldukça gerek yönetime, gerek futbolcularımıza, gerekse teknik heyeti karalamaya çalışmakta ve bu asılsız ve anlamsız ( Bizce anlamı belli ) dedikodularının zemin bulabilmesi içinde, sanki Kayserispor’umuzu çok seviyorlarmış, onun ilerlemesini çok istiyorlarmış ve takımımızın Büyüklüğü onlar için önemliymiş gibi timsah gözyaşları dökmekte ve saf, temiz, samimi taraftarlarımızı duygusal olarak etkileyip takımımıza zarar vermek için birde bu yolu denemektedirler.

Ancak şurası bilinmelidir ki, yıllardır özlenen bir şekilde birbirimize kenetlenen şehir yönetim takım ve büyük taraftarımızın arasında hiçbir nifak tohumu yeşermeyecek ve bu beraberlik güçlü bir şekilde ilerleyip Büyük Kayserispor’umuz daha da büyük hedeflere yelken açacaktır. “SEVDİM SENİ BİR KERE BAŞKASINI SEVEMEM” Kayserispor şu an iyi yolda, zirveyi zorlayan takımlar arasında yeralmaktadır.

Kayserispor’un olduğu kadar Dr.Erol Bedir Başkanında sonuna kadar yanındayız, destekçiyiz, yolun zirve yolu olsun Kayserispor’um...