Güzel bir başlangıç yapalım ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

Güzel bir başlangıç yapalım; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Kayserispor, ligin 18. Haftasında evinde Galatasaray’la oynayacağı karşılaşmasına Antalya’da hazırlandı. Süper Lig’de ilk yarıyı 30 puanla 5. sırada tamamlayan Kayserispor, ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray’ı evinde ağırlayacak. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştiren sarıkırmızlılar, 22 Ocak’ta Kayseri Kadir Has’ta oynayacakları maça çok güzel hazırlandıklarını söyleyen başkan Erol Bedir, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ifade ederek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. İki önemli transferi gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Bedir, “Transferlerde sessiz kaldığımız yönünde eleştiriler yapılıyor ama kaliteli futbolcular alacağımız için bu iş biraz uzadı. Yoksa bugün isimleri konuşulan futbolcuları almak en kolayıydı. Önemli olan iyisini almak. Anlaştığımız 2 futbolcu Brezilyalı Amorin ve Ukraynalı golcü Kravets” dedi.

Ara transfer zordur

Transferdeki merak edilenleri Fotomaç Kayseri’ye açıklayan Erol Bedir, yurt dışından 2 futbolcuyla anlaştıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir Kayserispor izleyeceklerini kaydeden Bedir, “Lig haftasına girdik. Umarım başta takımımız olmak üzere, tüm takımlar için hayırlı bir ikinci yarı olur. 22 Ocak’ta oynayacağımız Galatasaray maçını kazanarak lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik” diye konuştu. Erol Bedir, transferdeki son durumla ilgili ise şunları söyledi: “Hep söylüyorum devre arası transferi zordur. Bize de talip olduğumuz kulüplerin yaşattığı zorluklarla boğuşuyoruz bir yandan. Yurt dışında anlaştığımız 2 futbolcumuzu kadromuza dahil ettik. Biz kendi bildiğimiz doğrular üzerinden gidiyoruz ve inşallah bu doğrular bizi başarıya götürecek” dedi.

Kayserispor 1 numara

Süper Lig’de 5’nci sırada yer alan Kayserispor, ilk yarıda seyirci sayısını geçen yıla göre en fazla artıran birinci takım oldu. Bir sezon önce ortalama 3 bin 900 futbolsevere oynayan sarı-kırmızılılar, bu sezon 20 bin 690 seyirci ortalamasını yakaladı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, 2016-17 sezonunda göreve geldiklerinde kent halkı ve taraftarla sosyal barış içine girdiklerini, taraftara yönelik projeler sayesinde Kayserispor’da herkesin nefesini birleştirdiklerini söyledi. Bedir, “Taraftar bizim olmazsa olmazımızdır. Bu bilinçle hareket ederek, şeffaf bir yönetim tarzı içinde bilet fiyatlarından, taraftara flama, şapka, forma, atkı, boyunluk dağıttık. Birçok maçta raylı sistem il yöneticilerimizin katkısıyla maça gidenlere ve maçtan çıkıp evine gidenlere ücretsiz oldu. Yönetimdeki arkadaşlarımız başta kapalı kale olmak üzere taraftar gruplarımızla iyi diyalog içine girdi. Kayseri halkı ile bütünleştik. Bunun sonucunda da geçen sezon ortalama 3 bin 900 taraftara oynarken, Kadir Has Stadı’nda bu sezon ilk yarıdaki Süper Lig ve kupa maçları da olmak üzere ortalama 20 bin 900 seyirci ortalamasına ulaştık. Bu hem Türkiye hem de Avrupa rekorudur” dedi.

Rekor kırılacak

Bedir, sarı-kırmızılı takımın ilk yarıda kendi evinde en çok seyirciyi 30 bin 800 ile Beşiktaş maçında gördüğünü belirterek 22 Ocak Pazartesi günü oynayacağımız ikinci yarının ilk maçı olan Galatasaray karşılaşmasında da tribünlerin dolacağını, hatta bir rekorun bile kırılacağını umut ediyor. Taraftarların her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Bedir, “Bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacaklar. 2.yarıda tüm takımlara başarılar diliyorum. İkinci yarıya galibiyetle başlamak ve yerimizi sağlama almak istiyoruz” sözlerini sarfetti.