Seninle gurur duyuyoruz Dr. Erol Bedir ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

Seninle gurur duyuyoruz Dr. Erol Bedir; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Evet, Erol Bedir, Kayserispor Kulübü’nün başına getirildiğinde bu satırlardan aynen böyle yazmıştık. “Aranan kan bulundu” demiştik. Dediğimiz de çıktı. Çünkü, Kayserispor ve Erciyespor’da defalarca yöneticilik yapan Erol Bedir, aslında doktor ama bunun ötesinde çok iyi bir “işletmeci ve yönetici”.

Kendisiyle özel bir görüşme yaptık. ‘FOTOMAÇ Kayseri’ye özel açıklamalar yaptı. Orada samimiyetini gösteren ve akabinde de yüreğini açan Başkan Bedir öyle şeyler anlattı ki, ağzımız açık, soluksuz dinledik. Resmen kulübün diriliş hikayesiydi anlattığı.

Bugün Türkiye’de görsel ve yazılı basının spor sayfalarında Kayserispor’un ikinci sıraya yükselmesinin hikayesi... Bıçak sırtındaki bir takımın bugünkü başarısı... Borçlu bir takımın hem bir taraftan borçlarını ödeme planını nasıl yaptığını, Türkiye de ilk defa menejerleri devre dışı bırakarak transfer ettiği sporcularla birebir bir görüştüğünü...

Kayserispor taraftarlarının sevgisi kazanan Dr. Erol Bedir takımın bütün antrenmanlarına katıldığını söyledi. Deplasmana gittiklerinde taraftarların takımı yalnız bırakmadığını ifade etti. Hiç kimseye kırgın olmadıklarını anlattı.

Evet Bedir’in sihirli cümlesi, “rahatsızlık derecesinde şeffaflık ve tereddütlerin kaldırılıp takıma herkesin inanmasını sağlamak”... İkisini de yaptı Başkan Bedir. Peşin parayla otelde rezervasyon yaptıramayan takım artık herkesin saygı ve güven duyduğu bir hale geldi. Hem de bu kadar kısa sürede...

Sebebi çok basit... Güvenilir isim, güvenilir hoca ve güvenilir takım... Ve bu takıma inanan bir şehir...

Avrupa basınında, haber sitelerinde Kayserispor bir anda spor gündemine oturdu. İstikrarlı bir yükseliş var, standardı düşmeyen her gün üzerine koyan bir takım olduk. Bugün itibariyle Süper Lig’de 3. sırada, tüm gözler Kayserispor’da ne mutlu ki bugünleri de gördük ,özlemiştik bu tabloyu.

Başkan Bedir’in prensipleri... Önce iş takibi, işini en iyi şekilde yapacaksın. Şeffaflığı ön planda tutmak. Mazeret değil, çözüm üretmek. Güven ortamını tesis etmek, bunu da başardı. Taraftarların takımlarının yanında durmasını sağladı. Bunlar yapılırken Kayserispor’a sanki bir sihirli dokunuş vardı.

Bu arada Erciyesspor’u da unutmuş değil Başkan Erol Bedir. Erciyesspor’un yaşatılması gerektiğinin altını çizerken, mutlaka bir hal çaresi bulunmalı, bu şehre iki takımın fazla olmadığını ve kendisine düşen görev olursa görüşlerini aktaracağını söyledi.

Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Takımı’nı izlerken gurur duyduğunu da belirten Başkan Bedir, Kayserispor Kulübü olarak yönetim kurulunda görüşüp şampiyon Ampute takımını şehrimize davet ederek bir imza günü düzenleme fikrine kendisi şahsen sıcak baktığını kaydetti. ‘Neden olmasın!’ diyerek bu konuyu bizimle paylaştı.

Gerisi helvayı yapmaya kaldı ve bu takım da bunu yapıyor. Önce sarı-lacivertten bir helva yaptılar, ardından da sarı-kırmızılı bir reçel sürdüler ekmeğe ve her defasında da afiyetle yediler.

Teşekkürler Erol Bedir...
Teşekkürler Kayserispor formasını terletenler...