Kayseri’den başarı öyküleri ; M.Uzel - Sabah Kayseri

Kayseri’den başarı öyküleri; M.Uzel - Sabah Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

İnsan isterse ne olmaz ki...

İnsan isterse dünya güllük gülistanlık olur..

İnsan isterse tüm gönüllere taht kurar. İnsan isterse olmazlar olura döner. İnsan isterse kırık dökük virane şehirler dünya gözdesine döner.. Yeter ki isteyelim. Olmayacak, imkansız denen hiç bir şey yoktur.

Bizim insanımızın sadece doğru motivasyona ihtiyacı var. Bizim insanımız. Doğru yönlendirilirse, dünya ile yarışmanın ötesinde, dünyaya rehber olabilecek çalışmalar yapılabileceğini, yüzyıllar boyu defalarca gösterdi.

Bu günlerde Kayseri’nin dört bir yanından başarı öyküleri duyuyoruz. İşte tam da ihtiyacımız olan şey bu! Örnek şahsiyetler, örnek projeler, başarılı iş adamlarının hikayeleri...

★★★

Türker Horoz, genç bir iş adamı. Kardeşi İlker Horoz’la 1994 yılında Türkiye’nin ilk temizlik şirketini kurarak 5-6 bin kişiye iş imkanı sağlamışlar. Daha sonra kurdukları Par şirketler grubu bünyesinde Türkiye’de ve Kayseri’de ilk güvenlik okulunu açmışlar.

Kayseri’deki gençlere, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacı ile kentin ilk at çiftliğini kurup, aklınıza gelen tüm çiftlik hayvanlarını burada toplamışlar.

Geçtiğimiz günlerde yolumuz Burak At Çiftliği’ne düştü. Harika kahvaltıları ve yemekleri ile mekanı, kentin nefes alınan bir köşesi haline getirmişler.

Çiftlikte su üzerinde 600 kişilik şahane bir düğün salonu inşa etmişler. Gerçekten görülmeye değer bir yer olmuş.

★★★

İşadamı Türker Horoz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan sevdalısı biri. Her konuşmasının başında, “Allah onu başımızda eksik etmesin” diyor ve ekliyor: “Terör yüzünden çektiğimizi bir Allah bilir, bir de biz. Sayın cumhurbaşkanımız bizi terör belasından kurtardı.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üslendiği misyonun çok önemli olduğunu ifade eden Horoz, “Ülkemizi ayağa kaldıran Cumhurbaşkanımıza her zaman minnettarız. O bu ülke ve bu aziz millet için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağını herkese gösterdi” ifadesini kullanıyor.

Kayseri’nin değerlerini, Kayseri için, bu ülke için, bu aziz millet için ölümsüzleştireceğiz...