Susun ve izleyin ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

Susun ve izleyin; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Süper Lig de deplasmanda Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Kayserispor’un 1 puan alması şehirde bayram havası yaşattı. İş adamları olsun, oda başkanları olsun tek konuşulan konu vardı oda Kayserisporun, Türk Futbolunun lokomotiflerinden olan Fenerbahçe’den 1 puanla dönmesi Kayseri de yediden yetmişe herkesi çok mutlu etti.

Kayserinin gurur duyduğu Kayserispor Başkanı Erol Bedir FOTOMAÇ KAYSERİ’ye yaptığı özel açıklamada; ”Kadıköy de oynamak kolay değil, çok güzelde oyun sergiledik. ilk dakikalarda öne geçtik, sonra geriye düştük ama umudumuzu yitirmedik. Maçın sonunda 3-3 lük bir skorla döndük. Tabiki 3 puanla dönmeyi istedik, ama olsun bir puanda bizi çok mutlu etti. İçeride olsun deplasmanda olsun kendi taktiklerimizle oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz. Nasıl ki bir işletmede, emek vermeden, alın teri akmadan iş yapamazsanız futbolda da emek vermeniz gerekiyor” ifadesi kullanan Bedir; Süper Lig’in 11.haftasında Trabzon gibi güçlü bir takımla karşılaşacaklarını kendi evlerinde oynayacakları bu maçtan galibiyet almak istediklerini söyledi.

Trabzonspor’unda güçlü bir takım olduğunu söyleyen Başkan, ” İnşallah Allah’ın izniyle, değerli taraftarlarımızın destekleriyle kendi evimizde puan vermeyeceğiz.3 puanı hanemize yazdıracağız ” dedi.

İdman kaçırmıyorlar

Trabzon maçını aldığımız zaman Kayserispor ligde ilk 8’in içinde olacağını,4 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada yine tüm gözler Kayseri’ye çevrilecek. Antrenmanları hiç birini kaçırmayan, futbolcuların ve teknik heyetin yanında olan Başkan Erol Bedir, İçeride olsun, dışarıda olsun seriye devam edeceklerini emeklerinin karşılığını alacaklarını zirveyi kovalamaya devam edeceklerini, rakiplerin ne yaptığı ile uğraşmıyoruz, biz kendi işimize bakıyoruz. Kayserisporun kendi futbolunu oynamaya çalışan çok güzel bir ekip olduklarını anlattı.

Geçtiğimiz hafta bir televizyonda spor yazarı ile yaşadığı polemiğe de değinen Bedir, canlı yayında yaşanan polemiğin 5 dile çevrildiğini maç öncesi futbolculara izletildiğini anlattı. Bu videonun futbolcuları çok güzel motive ettiğini, aslında teknik heyetin işlerine karışma gibi bir adetin olmadığını ama bu maçta özel bir durum vardı bu olayı çözdük, sorun kalmadığını bununda çok çok etkili olduğunu Fenerbahçe deplasmanında gördüklerini belirtti.

Fenerbahçe-Kayserispor maçını Televizyon dan canlı olarak bende izledim.

Şunu belirtmeliyim ki gerçekten izlerken Kayserispor keyif veriyor. Fizik gücü dersen var, mücadele dersen büyüklere kafa tutuyor, azim ve hırs maçın bitiş düdüğüne kadar devam ediyor, oyun disiplininden kopma yok, eğer kopsaydı bir puandan da olurduk.

Trabzonspor’u yenecek güçteyiz. Taraftarlar tribünleri dolduracak, coşkuyla Kayserisporumuzu desteklemeye devam edecekler, bir başka konuda yarın ki maçta seyirci rekorunun kırılacağını ümit ediyorum.

Kaşkolunu, bayrağını alan Kadir Has ‘ta tribünde yerlerini alsınlar, şarkılarla, türkülerle Kayserisporumuzu yanlız bırakmayalım.

Bayram havası yarın da devam etsin istiyoruz.

Kayserispor kaliteli bir takım olduğunu bir kez daha Fenerbahçe karşısında göstermiştir.

Yarın Kayseri tarihi günlerinden birini daha yaşayacak.

Kayserisporu izlemeye devam... Çünkü biz Kayserisporuz...